Services

Met onze SEO, SEA, SMM services en webshop ontwikkeling bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van E-commerce en online marketing voor uw onderneming. Conversie optimalisatie staat centraal bij onze diensten. Na het analyseren van de huidige situatie bepalen we samen met u een vervolgstrategie waarbij uw doelstellingen behaald zullen worden.

[fancy_heading h1="0" icon="icon-lamp" style="icon" title="Marketing"]Direct resultaat door uw doelgroep gericht aan te spreken![/fancy_heading]
SEO

SEO

Zoekmachine Optimalisatie is tegenwoordig van groot belang om goed gevonden te kunnen worden in de zoekmachines.

Search Engine Advertising

SEA

Search Engine Advertising is een goede optie om direct naamsbekendheid te creëren en klanten of bezoekers te krijgen naar uw webshop of website.

socmed-campaign

SMM

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Social Media Marketing kan u perfect helpen bij het aanspreken van uw doelgroep. Een advertentie op Facebook, een Tweet of een mooie foto op intsagram. Allemaal manieren om uw doelgroep te bereiken.

[fancy_heading h1="0" icon="icon-globe" style="icon" title="Internet"]Wees zichtbaar voor 94 procent van alle Nederlandse huishoudens![/fancy_heading]
responsive-design

Website

Uw website is het uithangbord van uw onderneming, instelling of vereniging. Het is dus zeer belangrijk dat uw website naadloos aansluit bij uw activiteit. BizzMinded helpt u bij het opzetten en verwezenlijken van deze uitstraling.

e-commerce

Webshop

Een winkelier kan tegenwoordig niet meer zonder een webshop.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen