Search Engine Optimization (SEO)

Goed gevonden worden op het internet daar draait het om! Zoekmachine optimalisatie (SEO) helpt om beter gevonden te worden in de organische resultaten van de zoekmachines. BizzMinded helpt u graag verder een prominente plek te veroveren in de organische zoekresultaten.

Zoekwoord analyseZoekwoord Analyse

Het belangrijkste aspect van uw zoekmachine optimalisatie, op welke woorden of woord combinaties moet de webshop of website te vinden zijn. De zoekwoorden zijn als het ware de pijler waar alle andere zoekmachine marketing activiteiten op rusten. BizzMinded kan u helpen uw zoekwoorden perfect in kaart te brengen. Waardoor u voor 100% zeker weet dat uw webshop, website of campagnes volledig geoptimaliseerd zijn voor de juiste zoekwoorden.

in SEO is Content KINGContent is KING

Het schrijven van content (teksten) is tegenwoordig heel belangrijk. Zoekmachines worden steeds slimmer en hechten steeds meer waarden aan bruikbare content. De webshop of website wordt steeds meer een bron van informatie voor de klant. Veel webshops en websites hebben hun categorie├źn en productomschrijvingen voorzien van een content. Een nog veel voorkomende fout is echter dat de teksten vol staan met zoekwoorden. Zoekmachines beoordelen dit als zoekwoordspammen. Dit gaat dan dus ten koste van uw SEO.

TechniekSEO is ook Techniek

Zoekmachines hechten steeds meer waarde aan het technische aspect van uw website of webshop. Hierin speelt de laadtijd van de pagina een grote rol. Hoe sneller uw pagina laadt, hoe beter google uw site beoordeeld. Naast snelheid wordt er ook gekeken naar de opmaak van uw bestanden. Hoe zijn deze geschreven door de programmeur en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de hedendaagse services die internet bied.

SEO kan niet zonder LinkbuildingLinkbuilding

Een van de oudste SEO strategie├źn, om hoger in de zoekmachines te komen, is linkbuilding. De waarde van linkbuilding is de laatste jaren afgenomen. Echter is linkbuilding nog altijd een essentieel onderdeel van de zoekmachine optimalisatie. Zoekmachines kijken tegenwoordig een stuk strenger naar de plek van de backlink. Het is dus van groot belang dat uw link op de juiste pagina wordt geplaats met een direct connectie met uw product of dienst.